SZABÁLYZAT ÉS FELTÉTELEK

A játékban minden 18. életévét betöltött jegyespár részt vehet, akik elfogadják jelen játékszabályt és feltételeket. A sikeres jelentkezés feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a jelentkezési biztosíték (100.000.- Ft azaz százezer forint) átutalása a következő számlaszámra:

Mészáros Barbara,
Raiffeisen Bank 12011856-01593229-00100000

A játékban nem nyertes párok a sorsolást követően, legkésőbb 10 napon belül a befizetett biztosítékot hiánytalanul visszakapják banki átutalással. A biztosítékra azért van szükség, mert az esküvő kedvezményesen és nem ingyenesen kerül megrendezésre, így biztosítanunk kell, hogy a nyertes pár tisztában van ezzel és a befizetett biztosíték összegéig felelősséget vállal.

Abban az esetben, ha a nyertes pár eláll az esküvő megtartásától, úgy a biztosíték visszatérítésére nem tarthatnak igényt. Ebben az esetben 1 napon belül új sorsolás kerül megrendezésre, ahol új nyertest választunk.

A nyertes párnak az esküvő kedvezményes díjának legalább 80%-áig ki kell egészíteniük a biztosítékot, a sorsolást követő 8 napon belül, amelynek összege pontosan 2 219 920.- Ft. A hátralékot (20%) legkésőbb az esküvő napján kell rendezni, ami 579 980.- Ft.

A játékban, biztosítékot befizetett, nem nyertes párok a befizetett összeget arra a számlaszámra kapják vissza átutalással, amelyet a jelentkezéskor az erre az esetre megadott banki adatok mezőkben megadásra kerültek.

A nyerteseket és nem nyerteseket a sorsolást követően e-mailben értesítjük.

A nyertes pár 100 fős násznépet láthat vendégül, ebbe a 100 főbe nem kell beleszámolni a kb 20 fő szolgáltatót, tehát a tényleges meghívott vendégek száma lehet ennyi, de minimum 80 fő.

Amennyiben egy szolgáltató valamilyen ok miatt nem tud részt venni a nagy napon, úgy maga helyett köteles biztosítani egy minőségben hozzá hasonló másik szolgáltatót a saját költségére.

A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadjátok, hogy a szolgáltatók a nagy napon készült felvételeket, videókat, hanganyagokat promóciós célokra felhasználhatják, erről vendégeiteket értesítitek.

A jelentkezéssel egyidejűleg továbbá elfogadjátok, hogy a felsorolt esküvői szolgáltatók reklám célú üzenetekkel felkeressenek benneteket.

Az itt felsorolt szolgáltatókat a nyertes pár nem cserélheti le, harmadik szolgáltatóra, ezeknek a szolgáltatóknak kizárólagosságuk van, az ár is így lett kialakítva és ennek köszönhető.